Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Çalışmaları- Aygün Aynagöz

”KANDIRA LİSESİ MEZUNLARI Derneği olarak 4 mart 2015çarşamba günü KANDIRA TURAN GÜNEŞ KÜLTÜR MERKEZİNDE KARİYER GÜNLERİ etkinliği programına katıldık. Okulumuz mezunlarından genetik göz doktoru OSMAN NURİ FIRATLI

İTÜ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA bölümünden PROF AZİME TEZER VE

EĞİTİM UZMANI YAŞAM KOÇU MALİK DOĞAN konuşmacı olarak katıldı Derneğimiz yönetim kurulu üyeleri AYGÜN AYNAGÖZ,RECEP ŞENOL,HASAN AKALIN,ERSİN ÇELEBİ ,CÜNEYT ÖZCAN,AHMET GÜNEŞ,NURDAN BEBEK VE NURŞEN AYNAGÖZ KENAN EVİN KONUKLAR ARASINDA İDİ

KANDIRA AKÇAKOCA ANADOLU LİSESİ adını alan okulumuzun yeni müdürü RECEP ÖZAYDIN ‘ın evsahipliği yaptığı programda Kandıramızdaki tüm liselerin öğrencileri sanırım keyifli ve yararlı program dinlemişlerdir emeği geçen herkese dernek yönetimi olarak teşekkür ederiz.”

Bu yazı 2015 yılından kalma. Tarih unutmasın kayıtlara geçsin diye tekrar buradan yazma ihtiyacı hissettim. Kandıra da çeşitli faaliyetlere Kandıra Lisesi Mezunları Derneği ni kurduktan sonra başladık. Özellikle pilav günü etkinliği ve Kariyer günü buluşmaları bu çalışmaların başında gelir. Bu çalışmalar karşımıza çıktıkça paylaşmaya çalışacağım.
O dönem öğrencileri için çok yararlı olduğuna inandığım programlardandı. Okulumuzun sesini duyurmak ve yıkılmasını engellemek için
Osman Fıratlı; Okulumuzun ilk mezunlarından Genetik Göz Doktoru. Müthiş bir çalışma sunmuştu. Öğrencilerdende güzel sorular gelmişti.

Profesör Azime Tezer; İstanbul Teknik Üniversitesi şehir planlama öğretim üyesi olarak aramızda idi. O dönem belediye başkanı ve kaymakamını da ziyaret etmiştik. Ama kendisinden faydalanmak için herhangi bir çağrı almadığını biliyorum.

Yaşam Koçu ve resim öğretmeni olan Malik Doğan ın enfes sunumu tüm öğrenciler kadar bizleri de etkilemişti.

O dönem okul müdürü olan Recep Özaydın

Sanırım okullarda benzer etkinlikler devam ediyordur. Buradan bu etkinliklerin benzerlerini paylaşmaya devam edeceğim. Muhakkak ki bu çalışmalardan daha kıymetli çalışmalarda olmuştur, olacaktır. Benzer çalışmaların sürmesi temennisiyle…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir