Kandıra Gençlerbirliği : Ayhan OYAN

Ayhan OYAN
Kandıra Gençlerbirliği Spor Teknik Sorumlusu
Kandıra’da futbol sevgimiz.
Bu sevgimizin ilk tohumları alayın altındaki turnuvaları izlerken başlamıştı. 80L’li yıllarda kimler yoktu ki .
Esnafspor, Tanspor, Dostlukspor, Dalcaspor, Kefkenspor, Beylerbeyispor, daha sonra ne abilerimiz vardı değeri bilinmeyen ,yeteneği açığa çıkarılamayan. Daha sonra bizim jenerasyon ve 1988 yılı Kandıra Gençlerbirliği ilk maçım. Ta ki 2009 yılına kadar süren forma ve Kandıra aşkımız 21 yıl futbolcu olarak emek verdiğim takımımıza şu an 2009 yılından bu zamana kadar antrenörlük yaparak hizmet vermekteyim.
Murat Güzel abimden devir aldığım Antrenör hocalık görevini severek devam ettirmekteyim.
Hemen hemen tüm kategorilerde çalışmış küçüğünden büyüğüne hizmet etmeye gönülden devam etmekteyiz arkadaşlarımızla.
Bir çok branşta şampiyonluklar yaşadık, Play off sevinçleri yaşadık. Lakin benim için şampiyon olmaktan öte çocuklarımıza hem fiziken hem ahlaken ne verebileceğimizdir. Ben ve arkadaşlarım, bu işe tamamen bu yönden bakmaktayız.
Kondisyonel gelişim, koordinatif gelişim kadar önemli olan ahlaki gelişime katkı verebilmemiz en güzel hediye olmalıdır. Şu anda mevcut kulüp başkanımız Ramazan Daş ile beraber tesis projemizi İçerisinde yatakhane , yemekhane,v.s tam profesyonel eğitim verebileceğimizgüzel bir tesisi hayata geçirmek için çalışmaktayız. Bu konuda Belediye Başkanımız Adnan Turan beye projemizi sunduk. Olumlu karşıladılar ve olumlu verdikleri yanıt ile bizleri sevindirdiler. İnşallah bu hayal ettiğimiz, gelecek nesillerin faydalanabileceği tesisi Kandıra mızda hayata geçireceğiz.
Buradan Kandıra Gençlerbirliği’ne katkısı olan sporcu, yönetici, antrenör, taraftar her kim varsa yaşamını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet diler, yaşamını sürdüren büyüklerimize sağlıklı yaşam dilerim.
Tüm Kandıra’nın çocukları bizimdir,çünki başka Kandıra yok .
Hep birlikte omuz omuza vererek daha çok Gökdeniz gibi ahlaklı sporcular yetiştirmek dileğimle
Her şey Kandıra için…..
Ayhan OYAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir