Serkan Geçgen e Veda- Aygün AYNAGÖZ

İşbankası Kandıra Şube Müdürü olarak dört buçuk yıl kasabamızda görev yaptı. Geçtiğimiz günlerde tayini Gebze İstasyon Şubesi ne çıktı. ve ilçemizden ayrıldı.

Ailesi ile birlikte bizlerle kurduğu gönül bağı oldukça samimiydi. Serkan beyin ilçe içinde halk ile kurduğu ilişkiler çok anlamlıydı. İş yaşantısı dışında kurduğu sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmaların içinde yer alan Geçgen ailesi Ayrılırken biliyorduk ki ben gidiyorum deyipte sessiz sedasız gitmesi olmazdı olamazdı. Bizim için vefasızlık olurdu. Bizkandırayız Müzik Topluluğu ve Şiir Topluluğu üyeleri ve ilçemiz içinde bulunan çeşitli derneklerin yöneticileri ile birlikte Ayyıldız Restoran da kendisine veda yemeği oluşturduk. ailesi ile birlikte.

Katılanlara ev sahipliğini Bizkandırayız Platformu adına Aygün – Nurşen Aynagöz olarak yaptık. Katılımcılar arasında Ç.Y.D.D. Kandıra Şube yönetimi adına Sevim Deren, İpek Sümer, Atatürkçü Düşünce Derneği adına Zaliha – Gürcan Yalçıntuğ, Kocaeli Kandıralılar Derneği adına Sinan-HülyaYolcu- , Denetleme Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve kızı Zeynep Okyar  Müzik Topluluğu hocaları Engin-Şahin Ecevit, ,Kandıra Beledeye meclisi üyesi Mustafa Türk ve Ayşenur Türk, Şiir Topluluğu üyeleri Olcay- Zafer Tokdemir, Aliye Erdoğmuş, Ressam Aytaç Kürekçioğlu, İşinsanı Belgin Yüksel, Neslihan- Cem Küçük, Atilla Öztan, Gül Alkan, Nardane -Ahmet Kuşcu, Mehtap-Mesut Memiş, Nizamettin Yılmaz, Celil Sağlam, Kadir Özdemir, Müfide Ecevit, keman sanatçısı Efe Küçük ve Geçgen Ailesi katıldı.

İsmail Sarıca nın geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘’İçinde Kandıra Geçen Yazılar’’ adlı kitabını, Volkan Bulgurcu nun işlemeli  Kandıra Bezi ni, Ç.Y.D.D. Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren in Atatürk lü masa saati, Bizkandırayız Platformu adına Atatürk Tablosunu Platform sözcüsü Aygün Aynagöz, Kocaeli Kandıralılar Dernek Başkanı Sinan Yolcu, Ahsen Okyar, Ç.Y.D.D. Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şube Başkanı Zaliha Yalçıntuğ birlikte takdim ettiler.
Sinan Yolcu ve Mehtap Memiş in doğum günü olması sebebi ile kendilerine Doğum günü pastasıda kesilen toplantı Kabak Kemane sanatçısı Berkan Geçgen ve Keman sanatçısı Efe Küçük ün çaldığı parçalar ve hep birlikte söylenen şarkılar ile coşkuyla tamamlandı. Geçgen ailesi duygusal anlarla ve mutlulukla uğurlandı.
Darısı Kandıra mızda halkla içiçe, samimiyetle ve özveriyle çalışacak ve çalışan bürokratlara diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir