Bayram Buluşmaları- Aygün AYNAGÖZ

Bayramlar her birimiz için özel zamanlardan sayılmaktadır. Kutlamalarda her bölgede her köyde, her ailede farklı olabilmekte. Özellikle dini bayramların ritüelleri daha ayrı yer tutar. Arefe gününden hazırlıklar, ardından mezarlık ziyaretleri, Bayramda misafir ağırlamaları için alış-veriş, epey bir telaş evlere yansır.
Kandıra’da yaklaşık üç yıldan beri eski arkadaşlarımız ile futbol maçı düzenleyip hem eski günleri yad edip hem buluşma olanağı oluşturmaktayız.


Her birimiz ayrı bir keyif alıp güzel sohbetlerin tadına doyuyoruz.
Kararalaştırdığımız gibi bayramın üçüncü günü saat 127.30 da Halı saha da buluştuk. Çeşitli şakalaşmalar ve kısa ve koyu sohbetlerden sonra fotoğraflar anılarımızda kalması adına ardı ardına çekildi.
Kaptanlar Tanspor adına İlker ERSOY, Dostlukspor adına Orhan KUTLU takımlarını oluşturdular. Maçın hakemliğini emekli polis memurlarından Mümtaz ER üstlendi.

Tanspor kadrosu Ergün,AÇIKGÖZ, Mesut MEMİŞ (kaleci), Günay ÇÖLMEK, Metin SABANCI, Yusuf Mert AÇIKGÖZ, Yalçın AKKAN ve kaptan İlker ERSOY dan oluştu.


Dostlukspor kadrosu; Kaptan Orhan KUTLU, Kaleci İbrahim GÜRCAN, Recai GÜZEL, İbrahim ALKAN, Selman UZTÜRK, Doğukan SEVİNEN VE Hasan AKALIN dan oluştu.


İlk yarı tamamlandığında Dostlukspor 1-0 galip idi Hasan ın golü ile. İkinci yarı da karşılıklı oyuncu değişiklikleri , yorulan oyuncuların yerini diğer arkadaşlara devretmesi ile devam etti.

Mesut’un yerine Ünal SEVİNEN, Metin’in yerine Özcan SEVİNEN devam etti.

Maç sonucu 3-3 berabere bitti. Golleri Doğukan, Selman, İlker, Yalçın ve Yusuf mert kaydetti.

Herhangi bir sakatlık v.s yaşanmadı. Tüm oyuncular centilmence birbirine saygı sevgi göstererek maçı tamamladı. Hakem kart göstermeden oyunu tamamladı.

Maç sonunda da maçın başında olduğu gibi fotoğraf çekildi. Önceki maçlarda olup hayatını kaybeden arkadaşlarımız ve büyüklerimiz de sohbet aralarında sıkça anıldılar. Burak market sahibi İbrahim bey yaptırmış olduğu baklavayı ikram ederek çok özel bir jest yaptı. Katılan tüm oyuncular kendisine teşekkür ettiler.


Bayram ziyaretlerinin uzamasından dolayı maç bittiğinde gelen arkadaşlarımızdan Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah ÖZER ile de fotoğraf çekildi.


Tüm katılanlar daha sonra ki bayramlarda da bir araya gelmeye söz verdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir