ABDÜLSAMET KÜREK- KANDIRASPOR

Kandıra Spor Kandıra’da Spor

Son 5 yılını kâh antrenör kâh yönetici kâh malzemeci kâh abi kâh kardeş neticesinde  parçası olmaktan kıvanç duyduğum ilçemizin yıllardır var olan ama hep bi kenara konulmuş kulübü Kandıra Spor (futbol branşı) adına bir kaç şey yazmak istedim.
Antrenör olarak görev yaparken daha ne yapabiliriz diye Hüseyin Akın-Murat Tansu Okan-Abdülsamet Kürek olarak hem yönetim hem antrenör olarak çıktığımız yolda öncelikle Kandıra,öncelikle Kandıra çocukları ve de bizim çocuklar(ımız) diye yola çıkmanın ama sevinci ama korkusu ama endişesi ama acabası ile A takım dahil diğer yaş kategorilerinin hepsine katılım sağlamaya başladık. Tabii ki bu süreçte bizimde eksiğimiz olmuştur hatamız olmuştur yetemediğimiz olmuştur ki affola. Ama her zamanki gayemiz bir çocuğumuzun daha nasıl spora entegre edilerek kendini aktifleştirmesi ve hayatına daha iyi devam etmesini sağlamasına yardımcı olabilmektir. Bunun neticesinde altyapıdan başlamanın daha faydalı olacağını düşünerek öncelikle kadromuzu bizim kızımız,milli futbolcu Esra Kaçar ile güçlendirerek futbol okulundan başlayan süreç ile daha çok çocuğa daha çok sporcuya ulaşmaya çalıştık. Pandemi (ki malûm) sürecinde aktif olamasakta en kısa sürede bununda üstesinden gelebileceğimiz umudu ve temennisi ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi bilinmesini istiyoruz.
Ağaç yaş iken eğilir cümlesinin ne kadar doğru olduğunu iddaa eden bireyler olarak isteğimiz çocuklarımızın özellikle teknoloji çağının en kötü olumsuzluklarından olan hareketsizliği en aza indirme ve asosyal olma durumunu sosyalleşmeye doğru çevirebilirsek ne mutlu bize.
Görev aldığımız ilk günden bayrağı devredeceğimiz son güne kadar sözümüz “Her şey Kandıra için!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir